Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (8.75 secunde)
DFB a refuzat autorizarea a trei meciuri ale echipei Fenerbahce Istanbul pe teritoriul german. Vicecampioana Turciei urma sa intalneasca formatia Real Mallorca la 21 iulie (la Krefeld) si 23 iulie (la St.
"Am putut constata, nu doar impotriva Angliei, ci si in alte meciuri, ca Pirlo traieste un fel de renastere, ca sa spun asa.
Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
Bine, asa pot sa spun si eu, si Chivu, si Lobont ca am facut parte, ca si noi am prins cateva meciuri. ... Plus ca am cu Ajaccio doua meciuri importante.
Turcii au inceput in genunchi actualele preliminarii, cu infrangeri in trei din primele patru meciuri. ... Intr-un astfel de scenariu, Ungaria ar ramane pe doi, cu 11 puncte, Romania ar avea 10 puncte, iar Turcia doar 7 puncte.
Steaua are de parcurs cel mai lung drum posibil pentru a ajunge in grupele Champions League, nu mai putin de 3 tururi preliminare, adica 6 meciuri, dar palmaresul european al clubului ros-albastru ofera garantii solide. ... 2 infringeri a suferit Steaua in ultimele 24 de meciuri din preliminarii:
Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie. ... Varianta logica Romania invinge in ambele meciuri, Olanda nu pierde nici cu Ungaria, nici cu Turcia.
"E cel mai bun loc de vazut meciuri, dupa Anfield!" De Paste, fanii lui Liverpool au petrecut in centrul vechi din Bucuresti.
In mod sigur, tu nu te incadrezi printre rebelii din galeria Stelei care refuza sa mai vina la meciuri pentru ca nu recunosc brandul fantoma FCSB.
A incheiat la egalitate toate cele trei meciuri din grupa. ... Franta a accelerat apoi si Rui Patricio a avut doua interventii bune (10), mai ales la lovitura de cap a lui Griezmann, cand s-a opus golului, iar apoi la mingea expediata cu capul si de Giroud.
Claudiu Keseru si Denis Alibec trebuie sa sparga gheata, dupa 3 meciuri fara gol. ... - Daca o sa castigam, merit un contract pe 10 ani?, s-a intrebat selectionerul, atunci cand s-a vorbit despre posibilitatea de a fi inlocuit, in cazul unui esec.
Cei mai multi specialisti, inclusiv casele de pariuri, o indica mare favorita pe Karolina Pliskova (cota 8,00), jucatoare pe care Simona Halep a invins-o de cinci ori in 6 meciuri disputate in circuitul WTA sau in Fed Cup.
Steaua are 6 puncte in doua meciuri si e mare favorita la calificarea in primavara europeana. ... In acest sezon european, ros-albastrii au disputat 6 meciuri si au pierdut unul singur, cu Sporting Lisabona acasa, 1-5, in play-off-ul Ligii Campionilor.
In tricoul echipei Rocar a adunat 37 de meciuri in prima liga in doua sezoane, marcand un singur gol. ... In Liga I, avea pana la startul sezonului 2010-2011, 210 meciuri disputate si 6 goluri marcate in 10 editii de campionat.
Franta e neinvinsa in fata formatiilor sud-americane de 10 meciuri la Cupa Mondiala (6 victorii, 4 egaluri). ... Brazilia nu pierduse niciunul din ultimele sale 16 meciuri oficiale, in timp ce Belgia a ajuns la 23 de partide consecutive fara esec.
Avem o generatie buna si speram sa castigam urmatoarele meciuri. ... Urmatoarele meciuri le vom castiga cu siguranta, mai ales ca vom beneficia de aportul publicului, a declarat Tucudean.
Fiodor Cernych (capitan), 10. ... Pe prima pozitie in clasamentul Grupei 4 din Liga Natiunilor se afla Serbia, cu 7 puncte, dupa ce a obtinut 2 victorii si un egal in primele 3 meciuri. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
BORNELE ATINSE ASTAZI - Ciprian Tatarusanu il egaleaza pe Rica Raducanu, cu 56 de meciuri in poarta echipei nationale; ... - Nicolae Stanciu a marcat al 10-ea gol pentru prima reprezentativa si i-a egalat pe Dorin Mateut si Lita Dumitru.
Am avut doar meciuri grele pana acum in toate tururile si cu siguranta vom face un meci bun, speram sa intoarcem rezultatul.
Cat priveste zona sportiva, sanctiuni, reprogramari de meciuri sau decizii privind clasamentul, acestea apartin in exclusivitatea organizatorului de competitii, LPF sau FRF. ... In campionatul Ligii I mai sunt de disputat 72 de meciuri, 24 din play-off si 48 din play-out.
google-analytics.com